Epoxi tanfolyam

3 napos, 20 órás képzésünket a Felnőttképzési Állami Szerv engedélyével folytatjuk. Államilag elismert tanúsítványt állítunk ki. Végzettség:" epoxi és észtergyanta termékgyártó" TEAOR: 2229. A tanfolyam a Magyar Szabadalmi Hivatal által nyilvántartott "használati minta oltalom" alapján történik. Így minden utómunkálat és korrekció nélkül válik garantálttá a minőség. Polimer-technológus, mérnök-manager oktatónk gyakorlata garantálja a magas színvonalú szaktudás megszerzését. A tanfolyam végén tanulóink minden felmerülő szakmai kérdésükre választ kapnak. Az oktatás elméleti és gyakorlati részből áll, kiegészítve munkavédelmi tudnivalókkal. A szükséges eszközöket, alapanyagokat, védőfelszerelést biztosítjuk. Az alkotás- orientált tanfolyam végén tanulóink a maguk által készített vizsga darabokat haza vihetik. A Képzési helyünk akkreditált vizsgapont, ami az EU-s biztonsági előírásoknak megfelel. Képzés helye: Kiskunmajsa Fontos! A tanfolyamra történő jelentkezést csak a képzés díjának előre utalásával tudjuk regisztrálni. Számlaszám: K&H 10402087-86767175-71481004 (Szirmay Rókusné)

Tanfolyamaink személyre szabottak, így kizárólag 1-2 fő oktatását végezzük egy időben. Szállást igény esetén a Kiskunmajsa Termál Motelben tudunk foglalni. A tanfolyam díja nem tartalmazza a szállás költségeit.

1. napos workshop: Komoly elméleti és előkészített fázisokban lévő tanulmány-tárgyakon mutatjuk be a minőséggarantált gyártási folyamatot. Ezen képzésünket olyan személyek részére kínáljuk, akik nem tudnak 3 napot áldozni a képzésre. Ebben az esetben tanúsítványt nem, de precíziós képzést biztosítunk. Ezek a képzések 3-5 fős létszámban kerülnek megrendezésre. Várjuk kezdők és fejlődni vágyó haladók jelentkezését egyaránt!

1. napos workshop díja: 100.000 Ft

3. napos képzés díja: 300.000 Ft

Küldje meg e-mail címünkre (szirmaydesign@gmail.com) a kitöltött jelentkezési lapot, válasz emailben tájékoztatjuk a szabad képzési időpontokról.

Várjuk szeretettel!

Tanfolyam jelentkezési lap letöltése: